Räkmacka med romfärskost

Räkmacka med romfärskost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(51 st)

Denna räkmacka med ägg och färskost med rom, är både smal och god. Du kommer inte att sakna majonnäsen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Skala och klyfta äggen. Blanda kvarg, rom och gräslök. Bred röran på bröden. Lägg på sallad, ägg och räkor.

Näringsvärden, per portion

  • Energi: 295 kcal
  • Protein: 26 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag