Räkcurry
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Räkgryta med hetta! Matyoghurt lenar gott i munnen.
Ingredienser
|
Räkor med skal
|
1 kg |
|---|---|
|
Gul lök
|
1 |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Blekselleri
|
4 stjälkar |
| 1 msk | |
|
Curry
|
1½ msk |
|
Krossade tomater
|
400 g |
|
Vetemjöl
|
1 msk |
| 2 dl | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Sambal oelek
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
324 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,8 g |
| Protein: | 59,5 % | 47,5 g |
| Fett: | 27,8 % | 10,2 g |
| Kolhydrater: | 12,7 % | 10,1 g |