Rädisor och chips med soja- och ingefärsdipp

10 min Buffé Förrätt
Rädisor och chips med soja- och ingefärsdipp

Här kan grönsakerna bytas ut mot sockerärtor, blomkål, salladsblad och andra goda krispiga grönsaker. Har man inte gräddfil i kylen kan man ta crème fraiche, yoghurt eller kesella.

Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Ingredienser

2 dl
Majonnäs
3 msk
Finriven färsk ingefära
1½ msk
Japansk soja
2 msk
Hackad färsk koriander
2 msk

Till servering:

Rädisor
Potatischips, saltade
Furikake eller rostade sesamfrön
1 dl

Gör så här

  • Blanda gräddfil, majonnäs, ingefära, soja och finhackad koriander till en slät dippsås.
  • Servera med rädisor, chips och furikake som ett snack eller förrätt.
Klart!

Näringsvärden, per portion, endast dipp

Energi:

163 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 2 g
Kolhydrater: 5 g
Fett: 15 g
https://www.arla.se/recept/radisor-och-chips-med-soja--och-ingefarsdipp/