Rädisor och chips med soja- och ingefärsdipp
10 min
Buffé
Förrätt
•
&format=webp)
Här kan grönsakerna bytas ut mot sockerärtor, blomkål, salladsblad och andra goda krispiga grönsaker. Har man inte gräddfil i kylen kan man ta crème fraiche, yoghurt eller kesella.

Ingredienser
2 dl | |
Majonnäs
|
3 msk |
Finriven färsk ingefära
|
1½ msk |
Japansk soja
|
2 msk |
Hackad färsk koriander
|
2 msk |
Till servering:
Rädisor
|
|
---|---|
Potatischips, saltade
|
|
Furikake eller rostade sesamfrön
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
238 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 11,6 % | 6,8 g |
Fett: | 73,7 % | 19,8 g |
Kolhydrater: | 14,7 % | 8,6 g |

