Rabarbersylt
30 min
Fika
Efterrätt
Går att frysa
•
Samla sommarens rabarber i en burk! Denna rabarbersylt är smaksatt med vanilj och citron. Underbart gott att servera på bröd med färskost, i nystekta pannkakor, i en sommartårta, på varma scones eller varför inte en liten klick i frukostyoghurten!
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
För att sterelisera burkar gör du såhär: Blanda 2 dl kokhett vatten och med 2 tsk natriumbensoat. Häll i blandningen i burken och sätt på locket. Skaka burken ordentligt.
Energi:
165 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 3,2 g |
Protein: | 0,3 g |
Kolhydrater: | 40 g |
Fett: | 0,2 g |