Rabarbersylt
                                
                                     30 min
                                
                                    Fika
                                    Frukost
                                    Mellanmål
                                    Tillbehör
                        
                    
                            Frysbar
                        
                
                
                    •
                    
            
         
    Samla sommarens rabarber i en burk! Denna rabarbersylt är smaksatt med vanilj och citron. Underbart gott att servera på bröd med färskost, i nystekta pannkakor, i en sommartårta, på varma scones eller varför inte en liten klick i frukostyoghurten!
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
För att sterelisera burkar gör du såhär: Blanda 2 dl kokhett vatten och med 2 tsk natriumbensoat. Häll i blandningen i burken och sätt på locket. Skaka burken ordentligt.
Näringsvärden, per dl
Energi:
166 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per dl | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,2 g | 
| Protein: | 0,7 % | 0,3 g | 
| Fett: | 1,1 % | 0,2 g | 
| Kolhydrater: | 98,2 % | 40 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    