Rabarbersemifreddo med mandelbiskvier
4 tim
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
En dessert på rabarber, här med en mild vaniljton, som serveras halvfrusen, så kallad semifreddo - ett utmärkt alternativ för oss som inte har glassmaskin hemma.
Ingredienser
|
Rabarber
|
300 g |
|---|---|
|
Strösocker
|
1½ dl |
| 2 dl | |
| 2 dl | |
|
Florsocker
|
1 dl |
|
Ägg
|
2 |
|
Mandelbiskvier
|
3 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Gör dina egna Mandelbiskvier - enkelt och supergott!
Näringsvärden, per port
Energi:
348 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2 g |
| Protein: | 6,9 % | 5,9 g |
| Fett: | 46,7 % | 18,4 g |
| Kolhydrater: | 46,4 % | 39,8 g |