Rabarberpannacotta

Rabarberpannacotta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Njut rabarber i en frisk kompott till söt pannacotta med vit choklad. Den syrade grädden passar fint till chokladen men går att byta ut mot vanlig vispgrädde om man vill.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Rabarberkompott:

  • 1 rabarber
  • 1½ msk strösocker

Gör så här:

Gör så här:

Hacka chokladen. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten, minst 5 min. Koka upp syrad grädde med delad och urskrapad vaniljstång. Tillsätt gelatinbladen och chokladen, rör slätt. Vänd ner chokladblandningen i yoghurten till en slät smet. Häll upp i 4 portionsglas och låt stelna i kyl minst 2 tim.

Skär rabarbern i små bitar. Koka upp rabarber med socker, låt koka ca 5 min. Låt kallna. Toppa pannacottan med rabarberkompotten.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 325 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 14 g
  • Fett: 27 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem