Rabarbermoussetårta
                                
                                    4 tim
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  50 min
                                
                        
                            Frysbar
                        
                
                
                    •
                    
            
         
    Ljuvlig rabarbermousse på en botten av mandelmassa och kokos. En fantastiskt god tårta som är perfekt till festen eftersom den går att förbereda.
Ingredienser
Tårtbotten:
| 
                                            
                                                Ägg
                                            
                                     | 1 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Äggvitor
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Mandelmassa
                                            
                                     | 300 g | 
| 
                                            
                                                Kokosflingor
                                            
                                     | 4 msk | 
Fyllning:
| 
                                            
                                                Rabarber, skalad och skivad
                                            
                                     | 500 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Florsocker
                                            
                                     | 1½ dl | 
| 
                                            
                                                Vaniljpulver
                                            
                                     | 1 krm | 
| 
                                            
                                                Gelatinblad
                                            
                                     | 2 | 
| 3½ dl | |
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Äggulor
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Florsocker
                                            
                                     | 1½ dl | 
Garnering:
| 
                                            
                                                Hallon eller jordgubbar
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                Färsk mynta
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                Florsocker
                                            
                                     | 
Gör så här
Tårtbotten:
Fyllning:
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per bit
Energi:
414 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,2 g | 
| Protein: | 6,7 % | 6,8 g | 
| Fett: | 58,7 % | 27,5 g | 
| Kolhydrater: | 34,6 % | 35,3 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
     
     
     
     
    