Använd gärna en plastremsa i formen för att få en finare kant på tårtan.
För att få en randig tårta som på bilden behöver du en form som är 18 cm i diameter för att bygga tårtan i. Tårtbottnen, som gräddas i en 20 cm stor form, krymper nämligen lite under gräddningen.
387 kcal
Protein: | 8 g |
Kolhydrater: | 34 g |
Fett: | 24 g |
Stora ägg eller 3 små
|
2 |
---|---|
Strösocker
|
1 dl |
Vetemjöl
|
½ dl |
Potatismjöl
|
½ dl |
Bakpulver
|
¾ tsk |
Gelatinblad
|
3 |
---|---|
Hallon
|
250 g |
Strösocker
|
½ dl |
2 dl |
Gelatinblad
|
3 |
---|---|
Pressad citron
|
2 msk |
Strösocker
|
½ dl |
150 g | |
2 dl |
Passionsfrukter
|
|
---|---|
Färska hallon
|
|
Färsk mynta och ätbara blommor
|