Rabarberkaka med havregryn
1 tim
Buffé
Efterrätt
Fika
Frysbar
•

Denna rabarberkaka är saftig och helt oemotståndlig. Servera den gärna med en klick krämig, syrlig smetana på toppen.
Ingredienser
Havregryn
|
2 dl |
---|---|
Rabarber i skivor
|
200 g |
2 msk | |
Flytande honung
|
2 msk |
Malen kanel
|
1 tsk |
Strösocker
|
2 dl |
Ägg
|
3 |
1 dl | |
Vetemjöl
|
2 dl |
Bakpulver
|
½ tsk |
Till servering:
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
429 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 4,9 % | 5,2 g |
Fett: | 53,2 % | 25,8 g |
Kolhydrater: | 41,9 % | 44,2 g |

