Havrekakor med rabarber

Havrekakor med rabarber

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(75 st)

En liten knaprig kaka till kaffet. Sagolik, med ett syrligt stänk av rabarber!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 30 st

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Skär rabarbern i 1–2 cm tjocka bitar. Rör samman smör och socker i en bunke. Tillsätt havregryn och mjöl och rör ihop till en deg. Forma degen till kulor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Tryck ner en bit rabarber i varje kula. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 70 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 7 g
  • Fett: 4 g

Skriv ut

Källa: