Rabarberbakelse

Rabarberbakelse

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(23 st)

Frasiga och festliga rabarberbakelser med vårens smaker. Superenkla att baka!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Halvtina smördegsplattorna. Dela dem i halvor. Lägg degplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Lägg en klick kvarg på varje degplatta. Lämna minst 1 cm bred kant runt om. Lägg på rabarbern. Finriv mandelmassan och strö den över. Pensla kanterna med uppvispat ägg. Grädda i nedre delen av ugnen ca 12 min. Låt bakelserna svalna. Sikta över florsocker.

Tips:

Istället för rabarber kan du ta frysta bär eller tunt skivad frukt.
Gör egen smördeg

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 245 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 23 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem