Cheesecake med rabarber

Cheesecake med rabarber

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(64 st)

En cheesecake med fantastiskt god fyllning med smak av rabarber. Snabbt och enkelt fixar du festen eller kalaset med denna cheesecake.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 8 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Hacka samman kex och smör i en matberedare. Tryck ut det i en form med löstagbar kant ca 23 cm i diameter. Rör samman kvarg och äggulor, saft och florsocker till en jämn smet. Bred ut smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 min. Servera gärna med rabarberkompott.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 275 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 23 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem