Cheesecake med rabarber

Cheesecake med rabarber

Betyg

(63 st)

En cheesecake med fantastiskt god fyllning med smak av rabarber. Snabbt och enkelt fixar du festen eller kalaset med denna cheesecake.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 8 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Hacka samman kex och smör i en matberedare. Tryck ut det i en form med löstagbar kant ca 23 cm i diameter. Rör samman kvarg och äggulor, saft och florsocker till en jämn smet. Bred ut smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 min. Servera gärna med rabarberkompott.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 275 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 23 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem