Rabarberkaka i långpanna
45 min
Frysbar
•

En supergod rabarberkaka som bakas i långpanna passar bra om man bakar till många. Servera med vaniljsås.
Ingredienser
Svenskt Smör från Arla®
|
200 g |
---|---|
Ägg
|
3 |
Strösocker
|
4 dl |
Vetemjöl
|
8 dl |
Bakpulver
|
1 msk |
Vaniljpulver
|
2 krm |
Arla Ko® Standardmjölk
|
4 dl |
Skivad rabarber
|
1 liter |
Pärlsocker
|
½ dl |
Dreamy Dessert® Klassisk vaniljsås
|
5 dl |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Det går bra att använda en vanlig långpanna till ugnen.
Näringsvärden, per bit
Energi:
185 kcal
Näringsvärden per bit | |
---|---|
Protein: | 3 g |
Fett: | 7 g |
Kolhydrater: | 28 g |

