Rabarberkaka i långpanna
45 min
Frysbar
•
En supergod rabarberkaka som bakas i långpanna passar bra om man bakar till många. Servera med vaniljsås.
Ingredienser
| 200 g | |
|
Ägg
|
3 |
|
Strösocker
|
4 dl |
|
Vetemjöl
|
8 dl |
|
Bakpulver
|
1 msk |
|
Vaniljpulver
|
2 krm |
| 4 dl | |
|
Skivad rabarber
|
1 liter |
|
Pärlsocker
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Det går bra att använda en vanlig långpanna till ugnen.
Näringsvärden, per bit
Energi:
306 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,8 g |
| Protein: | 6,2 % | 4,7 g |
| Fett: | 36,4 % | 12,6 g |
| Kolhydrater: | 57,4 % | 43,3 g |