Rabarberglass med kvarg

Rabarberglass med kvarg

Betyg

(18 st)

Hemgjord rabarberglass smakar ljuvligt. Strö lite kaksmulor på toppen, garnera med en kvist mynta och njut!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka upp saften och lägg i rabarberbitarna. Koka på svag värme 2-3 min. Låt kallna. Vispa äggulor och honung pösigt. Vispa grädden till ett fast skum. Blanda äggsmet, vispgrädde, kvarg rbarber och florsocker. Häll smeten i en form och frys minst 3 tim eller kör den i en glassmaskin. Servera med jordgubbar och garnera ev med citronmeliss eller mynta.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 365 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 25 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem