Glasscoupe med rabarberkompott

Glasscoupe med rabarberkompott

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(12 st)

Njut av glass och kompott med pigga vårsmaker.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 5 dl vaniljglass
  • 200 g rabarber
  • ½ dl strösocker
  • 1½ msk vatten
  • saft av ½ citroner

Gör så här:

Gör så här:

Skär rabarbern i bitar och koka med socker och vatten 2–3 min. Smaksätt med citronsaft. Servera glassen med rabarberkompotten

Näringsvärden, per port

  • Energi: 270 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 44 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem