Rabarbermilkshake

Rabarbermilkshake

Betyg

(1 st)

Svårt att bestämma dig om du ska laga kräm, göra en paj eller mixa en shake på rabarbern? Inga problem; gör en sötsyrlig kräm och lägg i botten, fyll på med svalkande milkshake och toppa med knapriga smulor. Tre i ett – gott, oväntat och kul.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Smuldeg:

Inkluderad

Gör så här:

Gör så här:

Milkshake:

Mixa ingredienserna till en slät shake. Häll upp i glas och toppa med pajsmulor och servera genast.

Smuldeg:

Sätt ugnen på 200°. Blanda socker, havregryn och mjöl i en bunke. Finfördela smöret i blandningen till en smulig deg. Smula deg på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min, tills degen fått en fin gyllenbrun färg. Ta ut och låt svalna.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem