Rabarbermilkshake

Rabarbermilkshake

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

Svårt att bestämma dig om du ska laga kräm, göra en paj eller mixa en shake på rabarbern? Inga problem; gör en sötsyrlig kräm och lägg i botten, fyll på med svalkande milkshake och toppa med knapriga smulor. Tre i ett – gott, oväntat och kul.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Smuldeg:

Inkluderad

Gör så här

Gör så här

Milkshake:

Mixa ingredienserna till en slät shake. Häll upp i glas och toppa med pajsmulor och servera genast.

Smuldeg:

Sätt ugnen på 200°. Blanda socker, havregryn och mjöl i en bunke. Finfördela smöret i blandningen till en smulig deg. Smula deg på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min, tills degen fått en fin gyllenbrun färg. Ta ut och låt svalna.

Näringsvärden, per glas

  • Energi: 615 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 60 g
  • Fett: 37 g

Skriv ut

Källa: