Quesadillas med paneer,  chorizo och koriander

Quesadillas med paneer, chorizo och koriander

25 min Mellanmål
En riktigt mättande quesadilla med krämig paneer och het chorizo. Servera den gärna med grönsallad.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Tärna osten. Ta bort skinnet på chorizon och skär den i små bitar. Skiva rödlöken.
  • Hetta upp olja i en stekpanna och stek korven krispig.
  • Blanda korven med ost och skivad rödlök.
  • Bred 1 msk crème fraiche på varje bröd. Lägg på fyllningen och vik ihop.
  • Tryck till bröden något och stek i omgångar i lite olja 1-2 min per sida.
  • Pressa över limesaft. Toppa med färsk koriander och lite flingsalt.
Klart!
Energi:

403 kcal

Protein: 17 g
Kolhydrater: 26 g
Fett: 24 g

Ingredienser

1 förp
Färsk chorizo
1
Rödlök
½
Olja
2 msk
4 msk
Tortillabröd
4
Lime
1
Färsk koriander
1 kruka
Flingsalt