Puckosemla
Efterrätt
Fika
•

Semla är ett underbart bakverk. Här har vi fyllt semelbullar med mandelmassa och sedan vispat upp Pucko Chokladpudding med vispgrädde. En semla som passar utmärkt att bjuda alla chokladälskare på!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Ofyllda semlor
|
4 |
---|
Fyllning:
Arla Ko® Standardmjölk
|
2 msk |
---|---|
Mandelmassa av god kvalitet
|
50 g |
Puckogrädde:
Pucko® Chokladpudding
|
2 dl |
---|---|
Arla Ko® Vispgrädde
|
2 dl |
Kakao
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per styck
Energi:
350 kcal
Näringsvärden per styck | |
---|---|
Protein: | 7 g |
Fett: | 19 g |
Kolhydrater: | 38 g |

Video
Semlor – så lyckas du
Årets Konditor 2015, Sara Hultberg, ger sina bästa tips för att du ska lyckas med semmelbaket.

