Prinskorv med ingefärspäron och dipp
15 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Prinskorv smakar fantastiskt tillsammans med ingefärskryddade päron. Oväntat gott på julbordet eller som lunch med kokt potatis.
Ingredienser
|
Prinskorvar
|
16 |
|---|---|
|
Päron
|
2 |
| 2 msk | |
|
Malen ingefära
|
1 tsk |
|
Klippt färsk gräslök
|
1 msk |
Gräddfilsdipp:
| 2 dl | |
|
Sötstark senap
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
756 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,1 g |
| Protein: | 13 % | 24,1 g |
| Fett: | 76,2 % | 65,2 g |
| Kolhydrater: | 10,8 % | 20 g |