Prinskorv med ingefärspäron och dipp
15 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Prinskorv smakar fantastiskt tillsammans med ingefärskryddade päron. Oväntat gott på julbordet eller som lunch med kokt potatis.
Ingredienser
Prinskorvar
|
16 |
---|---|
Päron
|
2 |
2 msk | |
Malen ingefära
|
1 tsk |
Klippt färsk gräslök
|
1 msk |
Gräddfilsdipp:
2 dl | |
Sötstark senap
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
756 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 13 % | 24,1 g |
Fett: | 76,2 % | 65,2 g |
Kolhydrater: | 10,8 % | 20 g |

