Potatissvarv med harissadipp
                                
                                     40 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  10 min
                                
                                    Buffé
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Potatissvarvarna blir snyggast om spetten får sväva fritt i en form. Ta då en form som är lite kortare än träspetten och häng spetten längs kanterna.
Ingredienser
| 50 g | |
| 
                                            
                                                Potatisar
                                            
                                     | 12 | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 
Harissadipp:
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Harissa
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 
Gör så här
Harissadipp:
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
383 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,8 g | 
| Protein: | 4,9 % | 4,6 g | 
| Fett: | 61,4 % | 26,6 g | 
| Kolhydrater: | 33,7 % | 31,7 g | 
            Video
            Potatissvarv – TikToks krispigaste potatis
            
    Sofia Dalén har bjudit in Helan för att djupdyka sig ner i både friterad och ugnsstekt potatis.
 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    