Potatisgratäng med aubergine

Potatisgratäng med aubergine

Betyg

(25 st)

En potatisgratäng med smak av rosmarin och gratinerad med god, lagrad ost. Välj mjölig potatis till gratängen så blir den krämig och god.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skala potatisen. Dela auberginen på längden och skölj under kallt vatten för att få bort det beska. Skär potatis och aubergine i tunna skivor. Varva dem med salt, peppar och rosmarin i en smord ugnssäker form. Häll på grädde och mjölk. Strö över osten. Grädda i nedre delen av ugnen 40-45 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem