Potatisgratäng med aubergine

Potatisgratäng med aubergine

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(25 st)

En potatisgratäng med smak av rosmarin och gratinerad med god, lagrad ost. Välj mjölig potatis till gratängen så blir den krämig och god.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skala potatisen. Dela auberginen på längden och skölj under kallt vatten för att få bort det beska. Skär potatis och aubergine i tunna skivor. Varva dem med salt, peppar och rosmarin i en smord ugnssäker form. Häll på grädde och mjölk. Strö över osten. Grädda i nedre delen av ugnen 40-45 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem