Potatisbakelse
1 tim
•
Arbetstid: 15 min
Förrätt
Frysbar
•
Imponera på dina gäster med dessa saftiga potatisbakelser. Välj om du villl servera dem som förrätt toppade med gräddfill, forellrom och finriven lagrad ost, eller som tillbehör till kött eller kyckling.
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Ingredienser
| 150 g | |
| 2 dl | |
|
Ägg
|
2 |
|
Finskuren färsk gräslök
|
2 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Potatis
|
700 g |
Toppa med:
| 2 dl | |
|
Forellrom
|
4 msk |
| 50 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
198 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,2 g |
| Protein: | 16,9 % | 8,2 g |
| Fett: | 61,3 % | 13,7 g |
| Kolhydrater: | 21,8 % | 10,6 g |