Potatis- och kycklingsallad

Potatis- och kycklingsallad

Betyg

(26 st)

Stek potatis och kyckling tillsammans i ugnen och gör tomatsalladen under tiden. Blanda och njut av alla smaker!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skär potatisen i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen 25–30 min. Bryn kycklingfiléerna på båda sidor i smör-&rapsolja i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg dem på plåten med potatisen när det återstår ca 15 min. Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Blanda lök, tomater och rucola på ett stort fat. Ringla över olja och vinäger. Skär kycklingen i skivor. Vänd ner potatis och kyckling i salladen. Klicka på cottage cheese.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 40 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem