Potatis- och gräddfilsrulle med matjessill

Potatis- och gräddfilsrulle med matjessill

45 min Buffé
Små fina rullar av kokt potatis smaksatt med gräddfil och dill. Toppa potatisen med matjesill precis innan servering.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Skala potatisen och koka i saltat vatten.
  • Krossa potatisen och rör i 1 dl gräddfil och hälften av dillen. Salta och vänd ihop allt försiktigt.
  • Forma en rulle, 4 cm i diameter i plastfolie, ställ kallt minst 30 min.
  • Skär rullen i skivor, lägg på matjessill, toppa med resten av gräddfilen och dillen.
Klart!
Energi:

90 kcal

Protein: 4 g
Kolhydrater: 6 g
Fett: 6 g

Ingredienser

Potatis
200 g
2 dl
Hackad färsk dill
1 dl
Salt
½ tsk
5-minuterssill
200 g