Pot au feu med kryddstarka korvar

Pot au feu med kryddstarka korvar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(21 st)

Bästa vintermaten är den som är både varm, kryddig och mättar gott.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 kryddiga korvar
  • 4 palsternackor
  • 4 morötter
  • 1 gul lök
  • 1 msk Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • 2 purjolökar
  • 5 dl köttbuljong
  • 2 lagerblad
  • 1 dl hackad färsk persilja

Senapsröra:

Gör så här:

Gör så här:

Skala rotfrukterna och skär dem i bitar. Skala och grovhacka löken. Fräs löken i smör- &rapsolja i en gryta. Tillsätt rotfrukter, buljong och lagerblad. Låt koka ca 10 min. Skär korv och purjolök i bitar. Lägg ner det i grytan och låt allt koka ca 5 min. Rör ner persiljan i grytan. Blanda lätt crème fraiche och senap. Servera grytan i djupa tallrikar och klicka i röran.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 375 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem