Pot au feu med kryddstarka korvar

Pot au feu med kryddstarka korvar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(22 st)

Bästa vintermaten är den som är både varm, kryddig och mättar gott.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Senapsröra:

Gör så här

Gör så här

Skala rotfrukterna och skär dem i bitar. Skala och grovhacka löken. Fräs löken i smör- &rapsolja i en gryta. Tillsätt rotfrukter, buljong och lagerblad. Låt koka ca 10 min. Skär korv och purjolök i bitar. Lägg ner det i grytan och låt allt koka ca 5 min. Rör ner persiljan i grytan. Blanda lätt crème fraiche och senap. Servera grytan i djupa tallrikar och klicka i röran.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 660 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 57 g
  • Fett: 35 g

Skriv ut

Källa: