Pot au feu med kryddstarka korvar
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Bästa vintermaten är den som är både varm, kryddig och mättar gott.
Ingredienser
Kabanoss
|
400 g |
---|---|
Palsternackor
|
4 |
Morötter
|
4 |
Gul lök
|
1 |
1 msk | |
Purjolökar
|
2 |
Köttbuljong
|
5 dl |
Lagerblad
|
2 |
Hackad färsk persilja
|
1 dl |
Senapsröra:
2 dl | |
Skånsk senap
|
2 msk |
Lantbröd
|
4 skivor |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
660 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 24 g |
Kolhydrater: | 57 g |
Fett: | 35 g |

