Pot au feu med kryddstarka korvar
45 min
•
Arbetstid: 45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Bästa vintermaten är den som är både varm, kryddig och mättar gott.
Ingredienser
|
Kabanoss
|
400 g |
|---|---|
|
Palsternackor
|
4 |
|
Morötter
|
4 |
|
Gul lök
|
1 |
| 1 msk | |
|
Purjolökar
|
2 |
|
Köttbuljong
|
5 dl |
|
Lagerblad
|
2 |
|
Hackad färsk persilja
|
1 dl |
Senapsröra:
| 2 dl | |
|
Skånsk senap
|
2 msk |
|
Lantbröd
|
4 skivor |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
735 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 10,8 g |
| Protein: | 16,2 % | 29,3 g |
| Fett: | 53,4 % | 44,4 g |
| Kolhydrater: | 30,4 % | 55 g |