Polentaplättar med avokadosalsa

Polentaplättar med avokadosalsa

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(23 st)

Upptäck användbara polentan och pröva nystekta plättar och färgstark salsa med sting av chili och koriander.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Salsa:

  • 2 avokado
  • saft av 1 lime
  • 1 liten finhachad rödlök
  • 1 urkärnad och finhackad färsk chili
  • ½ dl finhackad färsk koriander
  • ½ tsk salt

Gör så här:

Gör så här:

Rör ut jästen i lite av vattnet i en bunke. Tillsätt resten av vattnet och övriga ingredienser och rör till en jämn smet. Låt jäsa ca 20 min. Dela, kärna ur och skala avokadon. Mosa avokadon i en skål med en gaffel. Blanda med de övriga ingredienserna till en salsa. Stek plättarna i smör i en plättlagg ca 2 min på varje sida.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem