Polentapizza med kvisttomater
40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
Snabbmat
Frysbar
•

Testa att göra en pizzabotten av polentagryn. Du får då en glutenfri pizza med mycket smak. Toppad med tomater, lufttorkad skinka och svamp känner du smaken av medlehavet!
Ingredienser
Polenta
|
3 dl |
---|---|
150 g | |
Champinjoner
|
200 g |
Körsbärstomater på kvist
|
500 g |
Lufttorkad skinka
|
200 g |
Salt
|
1 tsk |
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
551 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,2 g |
Protein: | 23,9 % | 32,4 g |
Fett: | 41,5 % | 25,9 g |
Kolhydrater: | 34,6 % | 46,9 g |

