Polentapizza med kvisttomater
40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
Snabbmat
Frysbar
•
Testa att göra en pizzabotten av polentagryn. Du får då en glutenfri pizza med mycket smak. Toppad med tomater, lufttorkad skinka och svamp känner du smaken av medlehavet!
Ingredienser
|
Polenta
|
3 dl |
|---|---|
| 150 g | |
|
Champinjoner
|
200 g |
|
Körsbärstomater på kvist
|
500 g |
|
Lufttorkad skinka
|
200 g |
|
Salt
|
1 tsk |
| 2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
551 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,2 g |
| Protein: | 23,9 % | 32,4 g |
| Fett: | 41,5 % | 25,9 g |
| Kolhydrater: | 34,6 % | 46,9 g |