Pizza uova e pancetta

Pizza uova e pancetta

Den perfekta brunchpizzan. Småportioner med ägg och pancetta, som är lufttorkat italienskt bacon. Enkelt och gott!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Sätt ugnen på 250°.
  • Dela degen i 8 bitar. Kavla ut till små pizzor, ca ½ cm tjocka. Lägg dem på två plåtar med bakplåtspapper.
  • Strimla pancettan tunt. Stryk på ett tunt lager tomatsås och fördela osten över pizzorna. Gör en liten grop i mitten och knäck ett ägg på varje pizza. Strö över pancetta.
  • Grädda ca 5 min tills äggen stelnat. Toppa med nymalen svartpeppar.
Klart!
Energi:

485 kcal

Protein: 18 g
Kolhydrater: 49 g
Fett: 21 g

Ingredienser

Pizzadeg
1
Pancetta eller bacon
140 g
Tomatsås till pizza
2 dl
4 dl
Ägg
8
Nymalen svartpeppar