Pizza på momangen
                                
                                     30 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Varmrätt
                                    Snabbmat
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Hemlagad pizza som blir färdig riktigt snabbt tack vare att botten består av tortillabröd. Variera pizzan med ditt favoritpålägg!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Körsbärstomater
                                            
                                     | 250 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Rökt skinka
                                            
                                     | 200 g | 
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Stora tortillabröd
                                            
                                     | 4 | 
| 150 g | 
| 
                                            
                                                Torkad oregano
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Det går bra att frysa in tortillabröden om du får några över.
Näringsvärden, per port
Energi:
415 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,6 g | 
| Protein: | 24,5 % | 25 g | 
| Fett: | 47,9 % | 22,5 g | 
| Kolhydrater: | 27,6 % | 28,2 g | 
 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp)