Pizza med spenat och lax

Pizza med spenat och lax

Betyg

(20 st)

Recept på jättegod och annorlunda pizza med lax, spenat och smakrik Svecia i fyllningen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Fyllning:

Gör så här:

Gör så här:

Smula jästen i en bunke. Tillsätt vatten, smör-&rapsolja, salt och större delen av mjölet. Arbeta till en smidig deg. Låt degen jäsa övertäckt ca 30 min. Sätt ugnen på 250°. Kavla ut degen till 2 stora eller 4 små tunna bottnar. Lägg över dem på bakplåtspapper på plåtar. Bred på tomatsåsen. Skala löken och skär den i klyftor. Halvera tomaterna. Lägg spenat, tomater, lök och ost på pizzan. Grädda i 10-15 min. Toppa den färdiggräddade pizzan med rökt lax och svartpeppar.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 750 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 82 g
  • Fett: 31 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem