Pizza med nduja
1 tim 30 min
Brunch
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
Nduja är en stark och kryddig bredbar korv från södra Italien. Den är underbart god på just pizza, och med ägg till blir det en fantastisk brunchpizza! Prova dig fram till hur mycket du vill ha på, den är stark - och god!

Ingredienser
Färdiga pizzadeg à 400 g
|
2 |
---|
Tomatsås:
Konserverade hela tomater, helst San Marzano
|
1 burk |
---|---|
Olivolja
|
2 msk |
Torkad oregano
|
1 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Topping:
300 g | |
Ägg
|
12 |
Nduja
|
60 g |
Oxalis
|
1 kruka |
Gör så här
Tomatsås:
Pizza:
Baka gärna pizzorna med Kalljäst pizzadeg. Se recept på Arla.se.
Näringsvärden, per portion
Energi:
1121 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 55 g |
Kolhydrater: | 99 g |
Fett: | 54 g |

