Löjromspizza

Löjromspizza

30 min
Snabblagad lyxpizza på färdig deg med löjrom skapar partystämning direkt.
Provlagat av Årets Kock Provlagat av Årets Kock
https://www.arla.se/recept/lojromspizza/

Gör så här

  • Värm ugnen till 250°C.
  • Rullar ut pizzadegen med medföljande bakplåtspapper. Finriv osten och fördela över pizzan. Tillaga högt upp i ugnen ca 10 -15 min. Ta ut och låt svalna något.
  • Finhacka rödlök och gräslök. Bred crème fraiche över pizzabotten och toppa med löjrom, rödlök och gräslök. Skär i bitar.
Klart!
Energi:

130 kcal

Protein: 5 g
Kolhydrater: 13 g
Fett: 7 g

Ingredienser

Färdig pizzadeg à 400 g
1
75 g
Rödlök
1
Färsk gräslök
½ kruka
2 dl
Löjrom
50 g