Pitabröd med cole slaw och köttbullar

Pitabröd med cole slaw och köttbullar

20 min Mellanmål
Nyttig och god vitkål blir här ett utmärkt mellanmål eller lättare lunch på utflykten. För mindre spill, lägg dem i bryggkaffefilter.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/pitabrod-med-cole-slaw-och-kottbullar/

Gör så här

  • Blanda crème fraiche, majonnäs, vitkål och morot. Smaka av med salt och peppar. Riv salladsbladen grovt.
  • Värm ev pitabröden. Dela och öppna dem.
  • Fyll bröden med sallad, cole slaw, solrosskott och köttbullar. Toppa med solroskärnor.
Serveringsförslag:
Köttbullar
45 min
Köttbullar
(1997)
Klart!
Energi:

485 kcal

Protein: 17 g
Kolhydrater: 44 g
Fett: 27 g

Ingredienser

Pitabröd
4
1 dl
Majonnäs
1 msk
Finstrimlad vitkål
200 g
Grovriven morot
1
Salt
½ tsk
Svartpeppar
½ krm
Blad romansallad
8
Solrosskott
1 dl
Rostade solroskärnor
2 msk
Små köttbullar
24