Pitabröd med cole slaw och köttbullar

Pitabröd med cole slaw och köttbullar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(14 st)

Nyttig och god vitkål blir här ett utmärkt mellanmål eller lättare lunch på utflykten. För mindre spill, lägg dem i bryggkaffefilter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 pitabröd
  • 1 dl Arla Köket® crème fraiche crème fraiche 34%
  • 1 msk majonnäs
  • 200 g finstrimlad vitkål
  • 1 grovriven morot
  • ½ tsk salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 8 blad romansallad
  • 1 dl solrosskott
  • 2 msk rostade solroskärnor
  • 24 små köttbullar

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Blanda crème fraiche, majonnäs, vitkål och morot. Smaka av med salt och peppar. Riv salladsbladen grovt. Värm ev pitabröden. Dela och öppna dem. Fyll bröden med sallad, cole slaw, solrosskott och varma eller kalla köttbullar. Toppa med solroskärnor.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 485 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 44 g
  • Fett: 27 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag