Pitabröd med cole slaw och köttbullar

Pitabröd med cole slaw och köttbullar

Betyg

(2 st)

Nyttig och god vitkål blir här ett utmärkt mellanmål eller lättare lunch på utflykten. För mindre spill, lägg dem i bryggkaffefilter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 pitabröd
  • 1 dl Arla Köket® crème fraiche crème fraiche 34%
  • 1 msk majonnäs
  • 200 g finstrimlad vitkål
  • 1 grovriven morot
  • ½ tsk salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 8 blad romansallad
  • 1 dl solrosskott
  • 2 msk rostade solroskärnor
  • 24 små köttbullar

Gör så här:

Gör så här:

Blanda crème fraiche, majonnäs, vitkål och morot. Smaka av med salt och peppar. Riv salladsbladen grovt. Värm ev pitabröden. Dela och öppna dem. Fyll bröden med sallad, cole slaw, solrosskott och varma eller kalla köttbullar. Toppa med solroskärnor.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 485 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 44 g
  • Fett: 27 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem