Pistagemuffins med frosting

Pistagemuffins med frosting

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(18 st)

Pistagemuffins, oemotståndligt goda, med lyxiga pistagenötter och fluffig frosting. De blir extra vackra när man strör lite hackade pistagenötter på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Frosting

Till garnering

  • hackade pistagenötter

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Mixa nötterna till fina smulor. Vispa smör och socker ljust och luftigt. Rör ner äggen, ett i taget. Tillsätt nöthack, mjöl, vaniljsocker och citronskal, och rör till en jämn smet. Fördela i muffinsformar och grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Låt kallna. Vispa ingredienserna till frostingen luftiga. Spritsa frostingen på kakorna. Garnera med hackade nötter.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 485 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 39 g
  • Fett: 34 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem