Pistagemuffins med frosting

Pistagemuffins med frosting

Betyg

(18 st)

Pistagemuffins, oemotståndligt goda, med lyxiga pistagenötter och fluffig frosting. De blir extra vackra när man strör lite hackade pistagenötter på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Frosting

Till garnering

  • hackade pistagenötter

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Mixa nötterna till fina smulor. Vispa smör och socker ljust och luftigt. Rör ner äggen, ett i taget. Tillsätt nöthack, mjöl, vaniljsocker och citronskal, och rör till en jämn smet. Fördela i muffinsformar och grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Låt kallna. Vispa ingredienserna till frostingen luftiga. Spritsa frostingen på kakorna. Garnera med hackade nötter.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 485 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 39 g
  • Fett: 34 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem