Piroger med fänkålslaw
1 tim
Buffé
Tillbehör
•
Frasiga piroger med spännande kryddblandning som måste smakas! Den goda salladen blir pricken över i:et.
Ingredienser
|
Köttfärs
|
200 g |
|---|---|
|
Liten gul lök
|
1 |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Äpple
|
1 |
| 2 msk | |
|
Salt
|
¾ tsk |
|
Sambal oelek
|
1 tsk |
|
Mald malen koriander
|
1 tsk |
|
Malen ingefära
|
½ tsk |
| ½ dl | |
|
Smördegsplattor
|
5 |
|
Ägg
|
1 |
Sallad:
|
Fänkål
|
250 g |
|---|---|
|
Äpple
|
1 |
| 1 dl | |
|
Dijonsenap
|
1 tsk |
|
Rostade pumpakärnor
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Pumpakärnor kan bytas ut mot solrosfrön. Detta recept räcker till 10 st bufféportioner.
Näringsvärden, per st
Energi:
118 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,8 g |
| Protein: | 22,6 % | 6,6 g |
| Fett: | 62 % | 8,3 g |
| Kolhydrater: | 15,4 % | 4,5 g |