Picklade ägg
12 tim
Buffé
•
Rödbetspicklade ägg toppade med knallgrön krassekräm är ett vackert och smakrikt inslag på bordet. Passar alldeles utmärkt att servera till påsk.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Krassekräm:
Energi:
214 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 8 g |
Kolhydrater: | 2 g |
Fett: | 20 g |
Ingredienser
Färsk rödbeta
|
1 |
---|---|
Strösocker
|
1 dl |
Rödvinsvinäger
|
1½ dl |
Vatten
|
5 dl |
Lagerblad
|
2 |
Svartpepparkorn
|
8 |
Salt
|
1 tsk |
Ägg
|
8 |
Krassekräm:
Buskkrasse eller 20 g smörgåskrasse
|
40 g |
---|---|
Matolja
|
½ dl |
1 dl | |
150 g |