Pestopaj
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
Recept på en supergod paj med italienska smaker. Dinkelmjöl och kvarg ger ostpajen ett lägre GI än vanlig paj.
Ingredienser
|
Siktat dinkelmjöl
|
2½ dl |
|---|---|
| 100 g | |
| ¾ dl |
Fyllning:
|
Färsk basilika
|
2 krukor |
|---|---|
|
Ägg
|
3 |
| 1¾ dl | |
| 1 dl | |
| 150 g | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Pressad vitlöksklyftor
|
2 |
|
Rostade pinjenötter
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
516 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,2 g |
| Protein: | 15,1 % | 19,2 g |
| Fett: | 69,4 % | 40,5 g |
| Kolhydrater: | 15,5 % | 19,7 g |