Persiljerotspuré
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Tillbehör
•
Rotsaksmos som blir lent och lite syrligt av creme fraiche. Persiljeroten kan bytas mot palsternacka.
Ingredienser
|
Persiljerötter
|
500 g |
|---|---|
|
Mjöliga potatisar à 60 g
|
2 |
| 2 dl | |
|
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Vitpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
277 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,2 g |
| Protein: | 6,5 % | 4,4 g |
| Fett: | 53,6 % | 16,8 g |
| Kolhydrater: | 39,9 % | 27,2 g |