Spenatsallad med ost och nektariner

Spenatsallad med ost och nektariner

Betyg

(0 st)

En klassisk spenatsallad med blåmögelost och valnötter får nytt sällskap av söta nektariner. God som den är men även till både hamburgare och revbensspjäll.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 nektariner
  • ½ silverlökar
  • 1 knippe rädisor
  • ½ gurkor
  • 50 g valnötter
  • 150 g Castello® Blue
  • 70 g babyspenat
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • ½ tsk salt
  • ½ krm peppar

Gör så här:

Gör så här:

Skär nektarinerna i klyftor. Skala löken. Skiva lök, rädisor och gurka tunt. Hacka valnötterna grovt och rosta dem i en torr varm stekpanna. Skär osten i bitar. Lägg spenaten på ett fat. Fördela lök, rädisor och gurka på spenaten. Blanda olja, vinäger, salt och peppar och ringla över grönsakerna. Lägg på nektariner och ost och strö över valnötterna.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem