Spenatsallad med ost och nektariner

Spenatsallad med ost och nektariner

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

En klassisk spenatsallad med blåmögelost och valnötter får nytt sällskap av söta nektariner. God som den är men även till både hamburgare och revbensspjäll.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 nektariner
  • ½ silverlök
  • 1 knippe rädisor
  • ½ gurka
  • 50 g valnötter
  • 150 g Castello® Blue Blue
  • 70 g babyspenat
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • ½ tsk salt
  • ½ krm peppar

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skär nektarinerna i klyftor. Skala löken. Skiva lök, rädisor och gurka tunt. Hacka valnötterna grovt och rosta dem i en torr varm stekpanna. Skär osten i bitar. Lägg spenaten på ett fat. Fördela lök, rädisor och gurka på spenaten. Blanda olja, vinäger, salt och peppar och ringla över grönsakerna. Lägg på nektariner och ost och strö över valnötterna.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag