Spenatsallad med ost och nektariner

Spenatsallad med ost och nektariner

En klassisk spenatsallad med blåmögelost och valnötter får nytt sällskap av söta nektariner. God som den är men även till både hamburgare och revbensspjäll.
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Spenatsallad med ost och nektariner

En klassisk spenatsallad med blåmögelost och valnötter får nytt sällskap av söta nektariner. God som den är men även till både hamburgare och revbensspjäll.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Antal portioner
  • 2 nektariner
  • ½ silverlök
  • 1 knippe rädisor
  • ½ gurka
  • 50 g valnötter
  • 150 g Castello® Blue
  • 70 g babyspenat
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • ½ tsk salt
  • ½ krm peppar

Gör så här:

Skär nektarinerna i klyftor. Skala löken. Skiva lök, rädisor och gurka tunt. Hacka valnötterna grovt och rosta dem i en torr varm stekpanna. Skär osten i bitar. Lägg spenaten på ett fat. Fördela lök, rädisor och gurka på spenaten. Blanda olja, vinäger, salt och peppar och ringla över grönsakerna. Lägg på nektariner och ost och strö över valnötterna.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 10 g
Skriv ut