Persikopaj
35 min
Efterrätt
•
Persikopaj går snabbt och enkelt om du använder färdig smördeg som pajbotten. Toppa pajen med ljuvlig vispad grädde smaksatt med citronmeliss.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Vill du ha ännu puffigare pajer kan du lägga smördeg dubbelt ovanpå varandra och pensla med honungssmör mellan lagrena. Sänk i så fall ugnsvärmen till 175° och grädda i ca 25-30 min.
Energi:
615 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 6 g |
Kolhydrater: | 47 g |
Fett: | 46 g |
Ingredienser
Smördeg tinade
|
4 skivor |
---|---|
1½ msk | |
Flytande honung
|
1½ msk |
Konserverade persikohalvor
|
4 |
Florsocker
|
Citronmeliss-grädde:
2 dl | |
Florsocker
|
1 msk |
Finhackad citronmeliss
|
2 msk |