Pastejröra med konjaksrussin

Pastejröra med konjaksrussin

Betyg

(7 st)

Pastejröra på bakad leverpastej och kvarg där en skvätt konjak, russin och persilja sätter smak på röran. Gott på tilltugg till mingel och fest!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Låt russinen dra i konjaken minst 1 tim. Mixa pastejen med kvarg. Rör ner konjak, hälften av persiljan och russinen. Strö över resten vid servering.

Näringsvärden, per recept

  • Energi: 1245 kcal
  • Protein: 54 g
  • Kolhydrater: 57 g
  • Fett: 84 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem