Pastejröra med konjaksrussin

Pastejröra med konjaksrussin

1 tim Buffé
Pastejröra på bakad leverpastej och kvarg där en skvätt konjak, russin och persilja sätter smak på röran. Gott på tilltugg till mingel och fest!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/pastejrora-med-konjaksrussin/

Gör så här

  • Låt russinen dra i konjaken minst 1 tim.
  • Mixa pastejen med kvarg. Rör ner konjak, hälften av persiljan och russinen. Strö över resten vid servering.
Klart!
Energi:

1245 kcal

Protein: 54 g
Kolhydrater: 57 g
Fett: 84 g

Ingredienser

Bakad leverpastej gärna skånsk
300 g
Ljusa russin
1 dl
Konjak
2 msk
1½ dl
Finhackad färsk persilja
1 dl