Pastejröra med konjaksrussin

Pastejröra med konjaksrussin

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

Pastejröra på bakad leverpastej och kvarg där en skvätt konjak, russin och persilja sätter smak på röran. Gott på tilltugg till mingel och fest!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Låt russinen dra i konjaken minst 1 tim. Mixa pastejen med kvarg. Rör ner konjak, hälften av persiljan och russinen. Strö över resten vid servering.

Näringsvärden, per recept

  • Energi: 1245 kcal
  • Protein: 54 g
  • Kolhydrater: 57 g
  • Fett: 84 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem