Pasta med krämig svampsås och halloumi
                                
                                     20 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Kvällsmat
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    När du är sugen på något riktigt krämigt, lättlagat och gott är det denna pasta du ska laga! En vegetarisk pasta med vitlöksstekt zucchini, krämig svampsås och halloumi. Toppa med färsk persilja och servera bums!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Pasta penne, gärna fullkorn
                                            
                                     | 360 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Kelda® Pastasås svamp & ost
                                            
                                     | 4 dl | 
| 
                                            
                                                Liten zucchini
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Svamp, gärna kantareller
                                            
                                     | 100 g | 
| 
                                            
                                                Vitlöksklyftor
                                            
                                     | 2 | 
| 1 msk | |
| 
                                            
                                                Salt och svartpeppar
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Halloumi
                                            
                                     | 150 g | 
| 
                                            
                                                Färsk persilja
                                            
                                     | 1 kruka | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
592 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,2 g | 
| Protein: | 17,7 % | 25,8 g | 
| Fett: | 30,6 % | 20,5 g | 
| Kolhydrater: | 51,7 % | 75,4 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    