Grill cheese med risoni

Grill cheese med risoni

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(14 st)

Suveränt god halloumi med risoni som smaksatts med pesto och lite citron. Servera gärna den grillade osten med en blandad sallad och ytterligare citron på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 240 g halloumi
  • 100 g risoni
  • 2 msk röd pesto
  • rivet skal av ½ citroner
  • Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • 1 avokado
  • 2 dl blandad grönsallad
  • ½ citroner i klyftor

Gör så här:

Gör så här:

Koka risonin enligt anvisning på förpackningen. Häll bort vattnet och rör ner pesto och citronskal. Dela och gröp ur avokadon. Skär den i bitar. Blanda avokado och sallad. Skär osten i skivor och pensla med smör-&rapsolja. Grilla eller stek ca 4 min, vänd några gånger under tiden. Servera genast med risoni och sallad. Pressa citron över osten.

Tips:

Välj gärna en blandad grönsallad med rucola.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem