Grill cheese med risoni

Grill cheese med risoni

Betyg

(14 st)

Suveränt god halloumi med risoni som smaksatts med pesto och lite citron. Servera gärna den grillade osten med en blandad sallad och ytterligare citron på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 240 g halloumi
  • 100 g risoni
  • 2 msk röd pesto
  • rivet skal av ½ citroner
  • Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • 1 avokado
  • 2 dl blandad grönsallad
  • ½ citroner i klyftor

Gör så här:

Gör så här:

Koka risonin enligt anvisning på förpackningen. Häll bort vattnet och rör ner pesto och citronskal. Dela och gröp ur avokadon. Skär den i bitar. Blanda avokado och sallad. Skär osten i skivor och pensla med smör-&rapsolja. Grilla eller stek ca 4 min, vänd några gånger under tiden. Servera genast med risoni och sallad. Pressa citron över osten.

Tips:

Välj gärna en blandad grönsallad med rucola.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem