Pasta med musslor och lax

Pasta med musslor och lax

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(47 st)

Sötsyrliga äpplen lyfter smaken på det här receptet med krämig laxpasta med musslor.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tvätta musslorna och släng de som inte stänger sig eller är trasiga. Skala och hacka lök och vitlök, fräs i smör i en stor kastrull. Tillsätt vatten, fond, persiljestjälkar och peppar. Lägg i musslorna och koka under lock 3-4 min. Ta upp musslorna och släng de som inte öppnat sig. Plocka musslorna ur skalen. Hacka persiljebladen. Kärna ur och tärna äpplena. Strimla laxen. Rör ner crème fraiche i musselspadet. Lägg i musslor, persiljeblad, äpple och lax. Låt såsen koka ihop några min och häll såsen över pastan.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 640 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 65 g
  • Fett: 27 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag