Pasta med musslor och lax

Pasta med musslor och lax

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(47 st)

Sötsyrliga äpplen lyfter smaken på det här receptet med krämig laxpasta med musslor.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tvätta musslorna och släng de som inte stänger sig eller är trasiga. Skala och hacka lök och vitlök, fräs i smör i en stor kastrull. Tillsätt vatten, fond, persiljestjälkar och peppar. Lägg i musslorna och koka under lock 3-4 min. Ta upp musslorna och släng de som inte öppnat sig. Plocka musslorna ur skalen. Hacka persiljebladen. Kärna ur och tärna äpplena. Strimla laxen. Rör ner crème fraiche i musselspadet. Lägg i musslor, persiljeblad, äpple och lax. Låt såsen koka ihop några min och häll såsen över pastan.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 640 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 65 g
  • Fett: 27 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem