Pasta med grönkålspesto

Pasta med grönkålspesto

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(24 st)

Snabblagad pastarätt med pesto på grönkål och hasselnötter. Knaprigt, salt fläsk och riven ost på toppen ger extra sälta och god smak.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Grönkålspesto

Gör så här:

Gör så här:

Mixa grönkål, nötter och ost. Tillsätt vitlök och smör-&rapsolja. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär fläsket i bitar. Stek det i smör-&rapsolja i en stekpanna. Blanda den nykokta pastan med grönkålspeston. Strö över fläsket och ev mer ost.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 830 kcal
  • Protein: 25 g
  • Kolhydrater: 58 g
  • Fett: 54 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem