Pasta med grönkålspesto

Pasta med grönkålspesto

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(34 st)

Snabblagad pastarätt med pesto på grönkål och hasselnötter. Knaprigt, salt fläsk och riven ost på toppen ger extra sälta och god smak.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Grönkålspesto

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Mixa grönkål, nötter och ost. Tillsätt vitlök och smör-&rapsolja. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär fläsket i bitar. Stek det i smör-&rapsolja i en stekpanna. Blanda den nykokta pastan med grönkålspeston. Strö över fläsket och ev mer ost.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 830 kcal
  • Protein: 25 g
  • Kolhydrater: 58 g
  • Fett: 54 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag