Päronkyckling med sting

Päronkyckling med sting

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(163 st)

Härligt kycklingrecept med hetta från ingefära och sambal oelek. Styrkan på rätten kan du styra så maträtten passar alla i familjen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär kycklingfiléerna i bitar på längden. Salta och bryn dem i smör i en stekpanna. Skala och hacka vitlöken. Blanda crème fraiche, buljongtärning, vitlök, ingefära och sambal oelek i en gryta. Lägg i kycklingen. Låt koka under lock ca 5 min. Dela päronen i klyftor och ta bort kärnorna. Stek klyftorna i smör i en stekpanna. Lägg ner dem i grytan och strö över valnötter och mynta.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 350 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem