Päronchutney med chili

Päronchutney med chili

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(20 st)

Detta recept på sötstark chutney med päron gör steken extra spännande. Även god som tillbehör till vällagrade hårdostar.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Kärna ur päronen och skär dem i bitar. Skala och hacka löken. Kärna ur och strimla chilin. Fräs päron, lök och chili i smör-&rapsolja i en gryta. Rör i vinäger, socker, kanel och salt. Koka på svag värme utan lock ca 20 min. Häll upp i rengjorda, varma burkar. Förvara svalt.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 230 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 42 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag