Parmesanstekt fisk med basilikapotatis

Parmesanstekt fisk med basilikapotatis

Betyg

(18 st)

Bjud på frasiga fiskfiléer med krämig och god potatis.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g fiskfiléer av gös eller aborre
  • 1 tsk salt
  • 1 ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl riven parmesanost
  • Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%

Basilikapotatis:

Gör så här:

Gör så här:

Skär fisken i portionsbitar och strö över salt. Vispa upp ägget i en djup tallrik. Blanda ströbrödet och osten. Doppa fisken först i ägget och sedan i ströbrödet. Stek fisken i smör tills den är gyllenbrun och genomstekt. Skär potatisen i bitar. Strimla purjolöken och fräs den i smör i en gryta. Lägg ner potatisen och häll på grädden. Låt det koka ihop några minuter. Smaksätt med salt och hackad basilika.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem